Garnuszki ślubne "Lepsza połowa"

Nowy

Zestaw dwóch emaliowanych, personalizowanych garnuszków z grawerem

Więcej szczegółów

Towar na zamówienie - realizacja do 4 dni roboczych

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 16 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 16 punktów może być zamienione na jeden bon o wartości 1,60 zł.


80,00 zł

Dodaj do listy życzeń


Więcej informacji

Garnuszki z imionami Państwa Młodych to oryginalny i nietuzinkowy prezent ślubny.

Na garnuszku Pana Młodego wygrawerowany jest napis "To druga połowa", natomiast na garnuszku Pani Młodej znajduje się dopisek "To lepsza połowa".

Urocze garnuszki idealnie sprawdzą się również jako rekwizyt podczas sesji fotograficznych.

Cechy charakterystyczne:

  • wzór: jednostronny;
  • emaliowany kubek 330 ml;
  • średnica: 80 mm;
  • wysokość: 80 mm;
  • materiał: metal;
  • kolor: biały;
  • brzeg: czarny.

UWAGA!

W wiadomości do zamówienia napisz imiona, które mamy wygrawerować na garnuszkach!

  • Naczynia emaliowane odporne są na temperaturę do 230°C;
  • Nie stosować do mycia metalowych zmywaków, szczotek, skrobaków, noży i żrących detergentów, które mogą uszkodzić powłokę emaliowaną;
  • Nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek;
  • Nadaje się do mycia w zmywarce;
  • Nadaje się do podgrzewania w piekarniku;
  • Projekt jest poglądowy, ostateczny wzór może być lekko przesunięty, mogą wystąpić minimalne różnice;
  • Na garnuszku występują delikatne rysy, niedociągnięcia farby przy brzegach - prosimy nie traktować tego jako wady, ponieważ są to celowe zabiegi dodające garnuszkowi indywidualnego charakteru.

Wskazówki dotyczące używania naczyń emaliowanych:

  • Aby w pełni cieszyć się użytkowaniem naszych produktów zalecamy przed pierwszym użyciem naczynie umyć w ciepłej wodzie z dodatkiem płynu do mycia, dokładnie opłukać i wytrzeć do sucha miękką ściereczką.
  • Naczynie zawsze należy podgrzewać z zawartością, wodę i tłuszcze wlewamy przed jego rozgrzaniem.
  • Rozpoczynając gotowanie nie należy stawiać naczynia na dużym ogniu, w przypadku kuchenki indukcyjnej czy elektronicznej nie nastawiać maksymalnej mocy punktu grzewczego. Należy stopniowo zwiększać płomień (moc punktu grzewczego).
  • W przypadku wykipienia potrawy na zewnątrz naczynia, należy je oczyścić. Przywarcie resztek jedzenia do naczynia i płyty indukcyjnej/elektrycznej może doprowadzić do ich uszkodzenia.
  • Do przenoszenia gorącego naczynia należy używać rękawic kuchennych.
  • Nie wolno doprowadzać do gwałtownego schłodzenia naczynia, przed włożeniem do lodówki musi wystygnąć.
  • Po wyjęciu z lodówki nie wolno stawiać naczynia na włączonym gazie (polu grzewczym), należy odczekać by nabrało temperatury pokojowej.
  • Podczas mycia unikać metalowych zmywaków, szczotek, skrobaków, noży i żrących detergentów, które mogą uszkodzić powłokę emaliowaną.
  • Do mycia należy używać delikatnych płynów lub naturalnych środków takich jak: ocet, kwasek cytrynowy czy sodę oczyszczoną.
  • Należy przestrzegać zaleceń producentów płyt grzewczych w kwestii doboru naczynia do rodzaju płyty oraz średnicy naczynia do średnicy pola grzewczego.

Produkty powiązane